O nama


Life Wellness Šibenik - O nama

Life Wellness Centar nalazi se u Šibeniku, u gradu bogate povijesti i tradicije, koji je smješten uz prekrasno Jadransko more.

Life koncepcija nudi jedinstvenu sponu zdravlja, sporta i ljepote, uspostavlja ravnotežu duha i tijela. Ona nam nudi mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg života. U Life Wellness Centru skupina stručnjaka brine se u potpunosti o Vašim potrebama i željama. Na taj način, možete prije posla, za vrijeme posla u pauzi (što je trend u svijetu), ili poslije posla zadovoljiti sve svoje potrebe za kretanjem, relaksacijom i socijalizacijom. Takav aktivni način života čini Vas jačima, te se na taj način lakše suočavate sa stresnim situacijama u životu, kao i sa izazovima svakodnevice.

Life Wellness Centar nudi najbolje opremljenu dvoranu za grupne programe. Koncipirali smo za Vas desetak različitih programa u jutarnjim i popodnevnim terminima. Osigurali smo Vam odličnu ponudu novih programa, rekvizita i termina uz stručne i motivirajuće Life instruktorice.

Nakon posla ili treninga zaboravite na stres i dnevnu rutinu, te se opustite u ugodno uređenom prostoru pod zvjezdanim nebom. Koristeći finsku saunu, hidromasažnu kadu, hidromasažni tuš, tropsku kišu, ležaljke za opuštanje, te uz pomoć više vrsti ručnih masaža postignite ravnotežu tijela i duha.

Life Wellness nije trend, Life Wellness je način života - stoga učinite nešto za sebe, pokrenite se, probajte život…