Vrata naše teretane ponovno su otvorena


Objavljeno: 18.02.2021 u 14:16, pregledano 774 puta

Life Wellness Šibenik - Vrata naše teretane ponovno su otvorena

 

Sukladno svim mjerama i preporukama stožera, Life Wellness Centar je od ovog tjedna otvorio vrata svoje teretane. Beauty dio kao i do sada normalno nastavlja sa svojim radom, a naše kozmetičarke i fizioterapeuti su spremni udovoljiti svim vašim zahtjevima.

Uz redovne članarine i godišnje pretplate od ponude izdvajamo paket FIT4YOU u sklopu kojeg su 4 privatna treninga s instruktorom, neograničena mjesečna teretana i individualni plan prehrane. Cijena paketa je 590,00 kuna, a idealan je izbor za ljude kojima je potreban dodatni poticaj da bi se prihvatili treninga, za početnike kako bi na najbolji i najsigurniji način došli do željenog rezultata ili pak za iskusne vježbače kojima trebaju profesionalni savjeti. Uz instruktora Luku Škubonju koji je ujedno i WFF (World Fitness Federation) predstavnik za Hrvatsku i pobjednik u mnogim fitness natjecanjima (dvaput je bio viceprvak svijeta, jedanput prvak Europe i tri puta prvak Balkana) u sigurnim ste rukama na putu prema formi života. Individualnim i profesionalnim pristupom svakom klijentu Luka će vam pomoći u podizanju ljestvice izdržljivosti, poboljšanju zdravlja i naravno boljoj figuri.

Drugi paket LIFE4TWO vrijedi za sve nove članove  koji dovedu sa sobom  prijatelja te u tom slučaju dvije neograničene mjesečne članarine za  teretanu iznose 400,00 kn umjesto regularnih 590,00 kuna.