SVE ZA ZDRAVIJU KOŽU LICA


Objavljeno: 28.02.2018 u 15:51, pregledano 711 puta

Life Wellness Šibenik - SVE  ZA ZDRAVIJU KOŽU LICA

S obzirom na to da na svakodnevni način života tijelo ne koristi dovoljno kisika ona količina koju tijelo uzima iz zraka nedovoljna je za potrebe kvalitetnog funkcioniranja. Ako postoji nedostatak kisika metabolizam s usporava, ubrzava se proces starenja kože te nastaju razni problemi s kožom lica.

Life svim svojim klijentima omogućava rješenje tih problema nudeći jedinstvenu uslugu i ponude s kojima se postižu idealni rezultati.

Oxygen terapijom ubrzava se metabolizam i oporavlja organizam, „resetira“ se rad kože i organa. Nakon 6 tjedana tretirajućeg ciklusa rezultat je vidljiv i dokazan- površina kože obnovljena, glađa, i zategnutija.

Inhalirati kisik znači svakoj vašoj stanici dodati kisik koji joj je uskraćen uslijed današnjeg načina života i atmosferskih prilika. Tako se štiti organizam od raznih bolesti i repariraju se postojeća oštećenja.

Sprejanjem kisika i injektiranjem vraća se koži izgubljeni sjaj, elastičnost i izjednačenost. Koža postaje zdravija, svježija i manje sklona dermatološkim reakcijama. Povećava se sposobnost apsorpcije hranjivih tvari i njihovo djelovanje.

Učinite svojoj koži uslugu i tretirajte ju na najbolji mogući način uz pomoć stručnog tima iz Life Wellness centra i ponude koja garantira uspjeh.

Nazovite na 022/200-716 te saznajte više o ovim super prilikama za rješenje vaših problema, naručite se i budite zadovoljni svojim izgledom i naravno zdravljem svoje kože.