Stiglo nam je pojačanje u naš tim


Objavljeno: 31.05.2017 u 08:58, pregledano 1287 puta

Life Wellness Šibenik - Stiglo nam je pojačanje u naš tim

Gorana se još kao srednjoškolka zainteresirala za svijet teretane te se od tada već punih 12 godina bavi tjelovježbom koja uključuje i rad s utezima. Za sebe kaže da voli stalno istraživati i sakupljati nove informacije, nije joj teško prihvatiti tuđi stručan savjet te obožava kada joj se priđe i traži njeno mišljenje u vezi prehrane, tjelovježbe ili bilo čega u čemu može bar malo pomoči.

Na pitanje koje su prednosti ženskih fitness i bodybuilding trenera, Gorana nam sa smiješkom odgovara.

„Mislim da je većini ženske populacije ugodnije pristupiti ženskom treneru, jer ponekad ženama nije ugodno pitati za savjet muškog trenera, pogotovo ako su to upiti vezani uz mršavljenje, skidanje masnih naslaga na pojedinim dijelovima tijela itd. Mogli bismo reći kako je žena ženi motivacija, i stoga je od velike važnosti da sama trenerica bude primjer zdravog načina života i u dobroj fizičkoj formi kako bi bila uzor ostalim ženama, koje također žele postići ciljane rezultate“.

Uvijek spremna saslušati svoje članove, pristupa svakom članu na individualan način. Pristupačna i otvorena za sve probleme koji ih muče. Svojim primjerom želi biti motivacija svima.

„Ponajprije saslušam klijente i njihove želje te ih zatim, ovisno o ciljevima koje žele postići, usmjeravam na daljnji rad. Istaknula bih također kako na upit klijenata nudim mogućnost privatnih, individualnih treninga, te planova i programa prehrane koji su izuzetno bitni u postizanju savršene tjelesne forme-kaže nam simpatična trenerica“.

Problemi na koje se žene najčešće žale su naravno svima poznata težina, celulit i želja da se sve to dovedu u jednu čvrstu figuru. Gorana ističe kako je svjesna da ljudi žive užurbanim načinom života i da nemaju previše vremena za sebe i naglašava da tu onda nastupa ona. Njen posao je da svima olakša život i dovede svakog pojedinca u formu s kojom će biti zadovoljni i ponosni na sebe. Smatra da zdrava prehrana ne treba predstavljati nešto nemoguće te svakom individualno pristupa na način da mu po njegovim potrebama slaže raspored prehrane te daje korisne savjete kako trenirati, prilagođava jelovnik njihovim svakodnevnim aktivnostima. „Tijelu ne smijemo uskraćivati hranu na način da se izgladnjujemo u cilju mršavljenja, jer na taj način možemo napraviti više štete nego koristi“- na kraju zaključuje Gorana.

Cilj tjelovježbe i zdrave prehrane nam nikada ne smije biti isključivo „dobar izgled“, već poboljšanje vlastitog zdravlja, a dobra tjelesna forma samo je posljedica zdravog načina života. Life Wellness Centar osmislio je cjelokupnu brigu o ženskom tijelu počevši od sportskih masaža, anticelulitnih tretmana (koji pomažu u reduciranju celulita i toniziranju kože), pa sve do vrhunske ponude sportskih dodataka prehrani (koji osiguravaju razvoj snage, rast mišića i pripomažu u brzini oporavka od treninga) i naravno - savjete i pomoć iskusnih trenera koji su vam u svakom trenutku na raspolaganju. Za sve upite vezane uz plan i program prehrane i treninga Goranu možete kontaktirati putem Instagram profila goga464, na kojem također možete pronaći i neke od zdravih i ukusnih recepata.