Savršen prirodan izgled obrva


Objavljeno: 19.07.2017 u 09:11, pregledano 1728 puta

Life Wellness Šibenik - Savršen prirodan izgled obrva

Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva. Slijedi digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena.
Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti. Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate."Najprije se sa olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijentica mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Nakon toga se bira boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada kreće se s postupkom iscrtavanja",objasnila nam je Jelena Radak iz Life Wellness centra.

 

"Nakon miješanja boje se na instrument pričvršćuju 'micro cutteri' kojima se crta dlačica po dlačica kako bi obrve izgledale 100% prirodno. Cijeli postupak traje oko jedan sat, a najviše vremena posvećuje se pripremi i probnom crtanju oblika, kako bi imali što bolju predodžbu o konačnom rezultatu", kaže simpatična Jelena.

"Nakon otprilike tri tjedna, potrebno je napraviti radi korekciju ako je potrebna (provjeri se stanje i docrtaju se još koje dlačice). Trajnost obrva je oko dvije godine, a ovisi i o izlaganju UV zrakama, tipu kože i sl.", poručuje Life iskusna kozmetičarka.

 

Više o samom tretmanu, cijenama i terminima saznajte u samom Life Wellness centru, a više slika možete pogledati na instagram profilu Jelene Radak jelaaa13.