Ne odustajte od zacrtanog cilja


Objavljeno: 06.02.2018 u 09:40, pregledano 391 puta

Life Wellness Šibenik - Ne odustajte od zacrtanog cilja

Upisali ste teretanu nakon božićnih praznika kao novogodišnju odluku? Sada vam je već pomalo teško ići svaki dan na trening? Ne odustajte! Svima je poznato da se upornost isplati, a pogotovo kada radite na svom zdravlju i izgledu. Zato produžite svoju članarinu ili se upišite ako još niste u Life Wellness centar, gdje vas čeka najbolje opremljena teretana u gradu, tim stručnjaka koji su tu da vas upute i pomognu vam da ostvarite zacrtane ciljeve. Dovedite se do zavidne forme jer ljeto je uskoro tu. Započnite s vježbom i pravilnom prehranom na vrijeme!

 Life Wellness centar potrudio se da svima koji 2018. žele započeti na pravi način, omogući što bolji napredak i ostvarenje zacrtanih ciljeva. Pokrenite se! Uživajte, zabavite se i vježbajte na modernim, kvalitetnim spravama, bez bespotrebne gužve i uz stručan tim i korisne savjete.

Upišite Life teretanu jer vrijedi ulagati u sebe i svoje zdravlje, a najbolji način za to je da napokon krenete s kvalitetnom i profesionalnom vježbom. Oblikujte svoje tijelo kako oduvijek želite, budite zdravi, jaki i zadovoljni svojim rezultatima.

Za sve detaljnije informacije slobodno se javite na broj telefona 022/200 716 ili na mail: info@life.com.hr