Mjesec ljubavi u Life Wellnessu


Objavljeno: 07.02.2023 u 10:08, pregledano 568 puta

Life Wellness Šibenik - Mjesec ljubavi u Life Wellnessu

Uživajte u opuštajućoj masaži  s toplim aromatičnim uljima u trajanju od 50 minuta. Masaže se izvode u tretmanskoj sobi za  dvoje, a posebna cijena MASAŽE U PARU za veljaču je 50 eura ( 376,73 kn).

Vjerovali ili ne, masaža u paru jedan je od najpopularnijih načina opuštanja, a u mjesecu ljubavi je i idealan poklon pogotovo uz ovu posebnu Life Wellness ponudu.

Dobrobiti masaže za par su višestruke.

Prvo, masaža u paru potiče želju za privrženošću i intimnošću.

Parovi obično imaju različite radne ritmove, što je upravo jedna od prepreka na koje nailaze kako bi zajedno proveli trenutke povezanosti i opuštanja.

Masaža omogućuju tijelu da otpusti hormone koji su povezani s dobrim osjećajem, poput oksitocina, dopamina i serotonina. To su tvari koje reguliraju raspoloženje i njihovo istovremeno uklanjanje je čarobna formula za ljubav.

Masaža za parove uključuje umirujuću glazbu, aromaterapiju toplim uljima uz svijeće i najvažnije, individualni pristup svakom korisniku. To znači da vi možete imati Relax masažu dok vaš partner može izabrati sportsku ili medicinsku, nije nužno da oboje uživate u istom tipu masaže.

Ove se seanse često dijele kao dar između romantičnih partnera ali i braće i sestara, prijatelja ili bliskih kolega - stvarno nije važno! Bilo da se radi o oslobađanju od stresa ili napetosti uzrokovane poslom, masaža za parove savršen je lijek.