Maderoterapija-nova metoda borbe protiv celulita


Objavljeno: 09.04.2019 u 16:23, pregledano 1794 puta

Life Wellness Šibenik - Maderoterapija-nova metoda borbe protiv celulita

Opasno nam se približava ljetno vrijeme a sa njim dolazi i uvijek aktualni problem – celulit. Naše stručno osposobljeno osoblje vam i ovog proljeća može pomoći u toj vječnoj borbi kako sa novim tretmanima tako i sa već dobro znanim anticelulitnim masažama, limfnim drenažama, monopolarnom radiofrekvencijom i ostalim učinkovitim metoda uklanjanja narančine kore.

Maderoterapija je metoda nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, već pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Spada u  poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim rolerima – OKLAGIJAMA koje se koriste tijekom tretmana i omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbija“ i uklanja zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, te time i oblikovanje našeg tijela.

Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih su poboljšanja vidljiva već nakon jednog ili dvaju tretmana. Za značajniji pomak potrebno je pak podvrgnuti se barem deset tretmana.

Mi smo za vas  osmislili posebne pakete po znatno povoljnijim cijenama zato ne čekajte ljeto da se uhvatite u koštac sa narančinom korom već se naručite što prije na nove ili već iskušane tretmane borbe protiv celulita u Life Wellness Centru.