Life Wellness Centar otvara svoja vrata


Objavljeno: 05.05.2020 u 13:36, pregledano 561 puta

Life Wellness Šibenik - Life Wellness Centar otvara svoja vrata

Poslije dva mjeseca stresa i boravka u kući svi jedva čekamo da nam se životi počnu vraćati u normalu i da ponovno možemo uživati u svakodnevnim ritualnima u koje sigurno spada i korištenje široke lepeze beauty usluga.

Pravi je trenutak za anticelulitne tretmane koji će vam pomoći da izgubite dodatne centimetre nakupljene od maratonskog gledanja tv-a i kasnih večera. Naše fizioterapeutkinje će za svaku klijenticu napraviti individualne anticelulitne pakete koji su se u našoj dugogodišnjoj praksi pokazali jako učinkoviti.

Uz toplije vrijeme ide i pojačana potreba za svim vrstama depilacija koje se nalaze u našoj ponudi, ali ipak ono što je većini žena najviše nedostajalo zadnja dva mjeseca je profesionalna manikura. Svi smo se već davnih dana navikli na savršeno oblikovane i lakirane nokte koji se ne listaju. Sad smo pak bili primorani sami skidati trajni lak/gel što je složit će te se u većini slučajeva izazvalo popriličnu štetu na noktima, ali nema potrebe za panikom jer će sve to bez velikog problema riješiti naše stručne kozmetičarke.

Life Wellness Centar poštuje sve preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i brine za  sigurnost zaposlenika i klijenata. Centar se svaki dan u više navrata pere, nakon svakog tretmana se vrši dezinfekcija prostorije, sva potrebna sredstva za dezinfekciju ruku nalaze na samom ulazu i na recepciji. Naše osoblje koristi vizire, maske i rukavice kako bi zaštitili sebe i vas te svaki dan prilikom dolaska na posao mjere tjelesnu temperaturu.

Vas molimo da sve svoje tretmane za sada rezervirate isključivo telefonom na broj 091 2828 370 ili 022 200 716, da dolazite sami kako se ne bi stvarala gužva i da obavezno nosite masku. Nadamo se da će sve ove mjere uskoro biti iza nas a do tada budite sigurni i njegovani te poštujte mjere zbog sebe i zbog nas.