Life Wellness Centar ima savršeno oružje za borbu protiv celulita


Objavljeno: 08.04.2021 u 15:26, pregledano 928 puta

Life Wellness Šibenik - Life Wellness Centar ima savršeno oružje za borbu protiv celulita

Proljeće je pravo vrijeme za rješavanje masnih naslaga koje smo nakupili preko zime.  Celulit je svim ženama dobro poznat neprijatelj kojeg se jako teško rješavamo.  Kako je svako tijelo drugačije tako i mi u Life Wellness Centru pristupamo individualno svakoj osobi kako bi u što kraćem vremenu postigli najbolje rezultate.

 

Nova linija Diego dalla Palma tretmana pod nazivom Body bioenergy, spaja um i tijelo zajedno u borbi protiv celulita. Neke od tretmana uz kratki opis donosimo vam u nastavku:

Detox - uvodni tretman, intenzivnog detoksikacijskog djelovanja ublažava opterećena tkiva slabo opskrbljena kisikom zbog nakupljenih toksina. Pogodan je za osobe s osjećajem teških nogu, osobe koje imaju problem sa zadržavanjem vode, pa čak i za trudnice.

Cell dren - dubinska drenaža i reaktivacija mikrocirkulacije i limfnog sustava. Za otečeni celulit i takozvanu narančinu koru uzrokovanu zadržavanjem vode.

Cell slim - reaktivacija staničnog metabolizma i preoblikovanje kontura tijela. Odličan je izbor za osobe s adipoznim celulitom.

Total boy focus + sauna -  kombinira globalno djelovanje na celulit i gubitak tonusa sa specifičnim lipolitičkim djelovanjem na lokaliziranu adipoznost.

 

Kompletna linija je osmišljena tako da preoblikuje tijelo, a kombinacija navedenih tretmana jamči vam uspjeh bez obzira koju vrstu celulita imali.

Sve potrebne informacije o našim uslugama kao i rezervaciju termina možete dobiti na recepciji Lifea ili na telefon: 022 200 716 ili mobitel: 091 2828 370.