Kada Life slavi


Objavljeno: 27.05.2017 u 10:28, pregledano 956 puta

Life Wellness Šibenik - Kada Life slavi

Prijateljsko okruženje, uvijek osmijeh na licu i želja da se pomogne svakome tko dođe u Life Wellness centar zasigurno su veliki faktor zašto smo dugi niz godina uspješani u svom poslu. 

Pomoći svojim članovima naš  je prioritet. Ako su ste vi zadovoljni posao ide kako treba i naša  svrha je ispunjena. Upravo radi vas, a i onih koji će to tek postati dio nas  trudimo  se na različite načine  posvetiti vam pažnju, nagraditi vas i dati vam priznanje da ste vi najveći dio cijele naše priče. 

Povodom jučerašnjeg jubilarnog desetog rođendana, zabave nije manjkalo, od ranog jutra svi su se mogli počastiti slasticama, prirodnim cijeđenim sokovima predivnog okusa i prepunih vitamina, okušati sreću s ceduljicama iznenađenja te odraditi svoj dnevni trening i možda pobijediti u izazovu koje su za njih postavili iskusni treneri Lifea.

Bogat popodnevni program bio je osmišljen i proveden na način da se ponešto nauči, pa su za sve koji su imali želju predavanja držali nutricionist Mile Matić, Jure Rak i Franko Sarađen dok se za zagrijavanje pred party pobrinula Dijana Urukalo.

Na kraju naravno nije moglo proći bez velike slavljeničke torte, chateringa i party-a uz DJ Bake-a gdje su se svi imali priliku zabaviti, porazgovarati i podijeliti svoja iskustva i znanja.