IPL trajna depilacija


Life Wellness Šibenik - IPL trajna depilacija
Trajno uklanjanje dlačica pomoću IPL tehnologije je rješenje za sve vas koji se suočavate s problemom pretjerane dlakavosti!
  ???? Za žene koje pate od pretjerane dlakavosti IPL depilacija je idealna opcija. Bez obzira na to jesu li dlačice na bradi, podbratku, vratu, licu, dekolteu, grudima, rukama ili nogama,
trajno uklanjanje dlačica intenzivnom pulsnom svjetlošću je učinkovito rješenje.
Zaboravite na bol, urasle dlačice i alergijske reakcije!
???? Muškarci, također mogu uživati u glatkoj koži bez pretjerane dlakavosti. IPL depilacija je sve popularnija među sportašima, takođe rješava i problem urastanja dlačica na trtici, poznat kao pilonidalni sinus.
 
 
IPL uređaj se može koristiti na gotovo svim dijelovima tijela! Od lica (brada, nausnice, cijelo lice), nogu, bikini zone, trbušne linije, pazuha, ruku, leđa, ramena i vrata, prepona pa sve do stražnjice.
Emitira određenu valnu duljinu koja djeluje na pigment dlake. Svjetlost se apsorbira u pigmentu dlake i pretvara u toplinu, uništavajući stanice odgovorne za rast dlake.
Dlake spojene s korijenom će biti eliminirane zauvijek, dok ostale dlake nastavljaju svoj ciklus rasta.
Osim što uspješno uklanja tamne dlačice, ovaj jedinstveni uređaj također uklanja smeđe i riđe (crvene) dlačice. 
Nakon tretmana, može se pojaviti blago crvenilo ili reakcija folikule dlake, ali to brzo prolazi. Preporučuje se izbjegavanje solarija i jakog sunca nekoliko dana nakon tretmana.
Tretmane je potrebno ponavljati u razmacima od 4 do 6 tjedana kako bi se postigli dugotrajni rezultati. 
Rezultati će biti vidljivi već nakon prvog tretmana, nakon 15 do 20 dana. Ne preskačite tretmane jer su prva 2 najvažnija za dugotrajne rezultate.
Za više informacija i rezervacije, obratite se našim djelatnicama na recepciji.
Oslobodite se neželjenih dlačica i uživajte u glatkoj koži zauvijek! ????‍♀️✨