Budite u formi i ovog ljeta uz Life wellness centar


Objavljeno: 17.05.2018 u 16:39, pregledano 914 puta

Life Wellness Šibenik - Budite u formi i ovog ljeta uz Life wellness centar

Uz  vrhunski uređenu teretanu opremljenu spravama i cardio fitnessom jednog od najboljih svjetskih proizvođača sprava  – Cybex neće vam biti veliki problem smanjiti masnoće u tijelu, potrošiti kalorije, oblikovati mišiće i u konačnici podići svoju fizičku spremnost na zavidnu razinu a uz to odlično izgledati u kupaćem kostimu ovog ljeta.

Uz stručnu pomoć naših  instruktora u kratkom roku će te oblikovati svoje tijelo kroz niz kardio i vježbi snage koje će biti osmišljeno isključivo za vas. A nakon napornih treninga opustite se i njegujte svoje tijelo spa i beauty tretmanima.  Koristeći finsku saunu, hidromasažnu kadu I tuš, tropsku kišu, ležaljke za opuštanje, postignite ravnotežu tijela i duha.

Masaže, limfne drenaže, monopolarna radiofrekvencija samo su dio anticelulitne ponude uz pomoć koje ćete do ljeta zablistati, a tu je i vrhunski samostojeći solari koji će vam omogućiti prekrasni brončani ten bez izlaganja štetnom utjecaju sunca.

Ako želite ostvariti zavidnu formu i pripremite tijelo za plažu, vrijeme je da nas posjetite i predate se u ruke našeg stručnog osoblja.

Oblikujte tijelo do savršenstva i pripremite se za dolazak ljeta.