Budi sexy i ovoga ljeta


Objavljeno: 12.07.2017 u 09:49, pregledano 944 puta

Life Wellness Šibenik - Budi sexy i ovoga ljeta

Poznata je stvar da se sunčanjem dobiva prekrasna dugotrajna preplanula boja. No svi također znamo i to koliko nam životne rutine ne dozvoljavaju da imamo vremena za odlazak na plažu i sunčanje ali jednostavno želimo izgledati lijepo i privlačno. Upravo zbog toga Life ima rješenje za vas. Solarij! Postignite idealnu boju i bezbrižno uživajte u ljetu bez obzira na dnevni tempo jer iz Lifea vam poklanjaju svaku petu minutu gratis.

Masna koža, loš pigment, akne i mnogi drugi problemi nikad nisu bili bliže rješenju jer s -20% popusta na tretmane lica uspjeh je jednostavno zagarantiran. Vrući dani više neće predstavljati prijetnju. Uz stručan kadar, odličnu uslugu dobit ćete i savjete kako se nositi s ovim vrućinama, što je dobro za vaš tip kože te još mnogo toga, jer u Lifeu brinu o vama.

Ako poželite ići u teretanu preko ljeta, ali prebukiran summer raspored ne dozvoljava vam odlazak na omiljeno mjesto, ne brinite jer možete iskoristiti super akciju i uzeti članarinu za samo tjedan dana i to samo za 150 kn. Odredite sebi kad možete vježbati, učlanite se i budite mirni jer znate da ste svom tijelu priuštili zasluženi trening.

Stoga, opustite se, odmorite i napunite baterije, a pritom izađite s predivnom bojom, isklesanom figurom i osmjehom na licu na kojima će vam svi zavidjeti.

Life Wellness centar ima rješenje za sve!