Budite u top formi ove zime


Objavljeno: 21.01.2019 u 13:39, pregledano 180 puta

Life Wellness Šibenik - Budite u top formi ove zime

Prošlo je božićno vrijeme, svi smo donijeli hrpu novogodišnjih odluka od kojih su sigurno bar dvije tri vezane za gubitak kilograma, bolju kondiciju i vođenje zdravijeg života. U slučaju da se nešto od navedenog našlo i na vašem popisu želja pozivamo vas u Life Wellness Centar koji je idealno mjesto za novi, zdraviji i ljepši početak 2019. godine.

U vrhunski opremljenoj teretani naše stručno osoblje će vam pomoći izabrati prave vježbe i naučiti vas kako da se ispravno koristite spravama. Uz profesionalno vodstvo trenera s dugogodišnjim iskustvom sigurno vam neće trebati dugo do prvih vidljivih rezultata.

Za sve početnike preporuka je tri puta tjedno posjet teretani, a uz pravilnu ishranu brzo će te postići željenu formu. A ako spadate u kategoriju nestrpljivih predlažemo vam da uz teretanu iskoristite i anticelulitne tretmane koji će sigurno dodatno ubrzati proces i pomoći vam da u kratkom vremenu dođete do željene linije.

Naravno uz teretanu Life Wellness Centar vam nudi široku paletu beauty usluga te spa&relax zonu.

Popratite i naše Facebook i Instagram stranice jer ovih dana u duhu Svjetskog rukometnog prvenstva osmisli smo nagradni natječaj čiji pobjednici osvajaju mjesec dana besplatne članarine u teretani. Potrebno vam je samo pratiti naše objave i uz malo sreće možda baš vi osvojite nagradu i tako se još dodatno motivirate za početak vježbanja.

Naši rukometaši su u vrhunskoj formi i nezaustavljivo nižu pobjede, zašto ne biste i vi krenuli njihovim stopama?